Zamieszczone przez Adamu
kto ma książkę naprawczą?
Zwiń
X
-
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
-
-
te rosyjskie ksiązki to są knigi uzywane przez servis Skody takie same widziałem w jezyku polskim zresztą jak juz kiedys pisałem mam taką bardzo gróbą ze całą elektryką jak ją zeskanuje to napewno nagram na płytke i porosyłam do kolegów, PZDR[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamuByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adamucoś przegapiłem? jakąś zrzutę czy coś?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Witaj. Czy mogę Cie prosić o przesłanie książki do octavi w formacie PDF na maila: [email protected]??? Zgory dziękujeLichy
Komentarz
-
-
jesli to nie problem nico to ja tez bym prosil na maila ([email protected]) bo mi tez z zadnej przegladarki nie dziala (probowalem opere, IE o FF i nic) a bardzo by mi sie przydala. pozdrawiam
Komentarz
-
-
czarnecky, tu jst w formacie rar http://www.szfendacze.3maj.info/ocp/Ksiazka_skoda.rarO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
File not found. taki komunikat mi wyskakuje i dupa!
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 11:33 ]
Poszukuje książki, sam naprawiam w formacie pdf. i kiepsko, jest tylko ''INSTRUKCJA OBSŁUGI CEDRYCHA'' tego wszędzie pełno. Jak by ktoś znalazł skąd można pobrać książkę ''SAM NAPRAWIAM-Hans-Rüdiger Etzold'' lub jakąś inną w formacie pdf. To byłbym wdzięczny.Była OI 1.9 tdi ALH, 6 lat eksploatacji bez większych problemów. Szukamy godnego następcy czyli OII FL
Komentarz
-
Komentarz